Een beoordeling van womanizer gebruiken

De Womanizer voor optimaal genot

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Er is dan iets verrassends voor jou!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Met grote zekerheid van dit geweldige artikel is een orgasmegarantie meegeleverd!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Voor OTTO kun jouw op elk ogenblik gekomen de actuele bezorgstatus over jouw bestelling bekijken. Meer informatie aan de bezorgstatus vind jouw via Levertijd en bezorgstatus.

Gaat het om een bestelling waarvoor getekend dien geraken ofwel bestaan jouw buren ook niet thuis? Vervolgens laat een bezorger ons kaartje in de brievenbus achter met daarop informatie over de eerstvolgende bezorgdatum (dikwijls alang een eerstvolgende dag) en ons ook niet-thuiscode.

Je ben nieuwsgierig naar mijn nieuwste speeltje en terwijl je tot mijn ‘private room’ op zolder loop open je dit pakketje. Daar kan zijn ze vervolgens. De Womanizer Pro. Nauwgezet bekijk ik de gebruiksaanwijzing. Dit speeltje ligt heerlijk in de hand. Die kan zijn zwart en voorzien aangaande ons leopard print ontwerp. Laat ik nu ons leopard print fetisj hebben!

Zeepproducten mogen de siliconen onderdelen beschadigen. Hoezo het materiaal dan zeker gebruikt is? Siliconen worden vaak gebruikt in sextoys, omdat dit prettig aanvoelt en geurloos en slijtvast is.

- De zuigkracht betreffende een Womanizer kan zijn heel essentieel. Die bepaalt namelijk hoe/of jij een orgasme bereikt. Voor een Womanizer W500 bestaan 3 genoeg standen toegevoegd: een paar zachtere en één hardere stand. Hier was veel vraag naar bij vrouwen welke een W100 gebruikten.

Verlangen is je ons artikel ruilen? Bel vervolgens naar onze klantenservice via 0900-1901. Wij wensen dat je dit andere artikel zo snel mogelijk ontvangt en jouw betaalt nauwelijks extra bezorg- en retourkosten. 

Oplaadbaar: wegens mits de opwinding ook niet is te blussen, mag de »Womanizer« betreffende de bijgevoegde USB-oplaadkabel iedere keer snel opgeladen geraken.

Stap 1: verwijder het siliconen opzetkapje betreffende een Womanizer Pro; Stap twee: zet een Womanizer Pro aan op de hoogste stand en regio de kop betreffende de Womanizer Pro 5 minuut in opgewonden mineraalwater; Stap 3: zet dit apparaat uit en spray een korte hoeveelheid toy cleaner in een drukkamer (een drukkamer is het onderdeel waar het opzetkapje op bevestigd wordt), laat een spray inwerken en herhaal stap twee; Stap 4: zet het toestel met en schud dit drinkwater eruit. Wanneer je nauwelijks water meer hoort kun je het apparaat uitzetten en laten drogen;

Dit kan zijn ook niet geoorloofd teneinde zelf een bezorgdag te kiezen. Je kan immers je bestelling laten bezorgen bij een PostNL Punt bij je in de buurt waardoor jouw zelf kunt peilen wanneer je jouw bestelling ophaalt. Meer informatie over bezorging vind jouw via Thuisbezorgd ofwel afhalen bij PostNL Issue.

Vul een waarde betreffende jouw bestelling in en onze rekenhulp informeert jouw meteen aan het summier te betalen termijnbedrag en de bijbehorende looptijd. Dit is op ieder ogenblik geoorloofd een beter termijnbedrag naar het over te produceren. 

Wij wensen daar zorg wegens dragen dat u betrouwbaar en eenvoudig winkelt. Dus maken wij gebruik aangaande betaalsystemen welke betrouwbaar, eenvoudig en vertrouwd zijn. Wij streven ernaar om de klandizie ons ruime keuze in betaalmethoden te bieden.

Voor achteraf betalen kunt u aanvankelijk uw bestelling ontvangen en dan kijk eens bij deze jongens de factuur betalen. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene condities. Wegens een beoordeling over de aanvraag geraken een via u dan ook ingevulde informatie conform een bepalingen betreffende een handige voorwaarden doorgezonden naar Focum Commerce B.V. Ingeval akkoord kunt u achteraf betalen en ontvangt u van ons de bestelling en ons factuur. Die factuur dien u dan ook in 14 dagen na factuurdatum betalen.

2 stimuleringskoppen: inclusief verdeeld grote stimuleringskoppen voor verdeeld grote clitorissen.

De nieuwe Pro40 lijkt betreffende zijn lange slanke body veel op een W100 en kan zijn verkrijgbaar in een tinten grijs-wit en grijs-magenta voor een verkoopprijs over € 99,00. Verschil Pro40 , W100 en Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *